Categorii: Despre cafea

Sistemul inovativ Lavazza Blue

Scurt istoric 

Succesul sistemului Lavazza BLUE a fost stabilit in 1989, atunci cand compania Luigi Lavazza a prezentat primul sau aparat de cafea Espresso Point. Capsula de cafea, special conceputa, a condus la cresterea calitatii cafelei espresso in intreaga lume. Prin designul semnat Pininfarina, aparatele de cafea se adapteaza oricarui spatiu, indiferent de marime. Mai tarziu, in 2004, compania Luigi Lavazza ofera o noua serie de capsule de cafea, cu totul unica, sub denumirea Lavazza BLUE (initialele de la Best Lavazza Ultimate Espresso).

Elegant, cu design Pininfarina, tehnologie avansata, calitate exceptionala si usor de folosit. Acestea au constituit cheia succesului Lavazza Blue.De ce BLUE? Numele BLUE contine esenta unui proiect foarte ambitios si complex: de la Best – Execelenta unui espresso oricând, oricum, oriunde. de la Lavazza – Lavazza, marca lider in domeniul cafelei în Italia, a pus cei peste 100 de ani de experienta si pasiune sincera pentru espresso în BLUE de la Ultimate – Ultima inovatie în materie de espresso: cel mai avansat procedeu de extractie pentru cea mai buna aroma. de la Espresso – Prin excelenţă cafeaua italiana, pentru care BLUE este ultima forma de manifestare.

Lavazza Blue pentru tine Lavazza BLUE este sistemul pe care îl asteptai. Acum poti avea: • Un sistem exclusiv de capsule creat de Lavazza, ce îti ofera excelenta unei cafea espresso cremoasa si incredibil de aromata, în orice moment si în orice loc. • Un produs ce va satisface chiar si cel mai pretentios consumator. • Toata taria si valoarea unui produs de la Lavazza, cafeaua favorita a italienilor!

Excelenta unui espresso Lavazza Blue garanteaza excelenta espresso-ului tau: Iata de ce: • Sistemul exclusiv si inovativ de servire dezvoltat de Lavazza. Curgerea apei în interiorul capsulei este ghidata de perforatii. Preinfuzarea, realizata prin schimbarea presiunii în capsula, aduce cel mai bun gust si aroma in ceasca dumneavoastra. • Capsula sigilata ce pastreaza mixul într-o atmosfera controlata, garanteaza prospetimea si aroma cafelei o perioada îndelungata. • Fiabilitatea sistemului ce duce la obtinerea unui rezultat perfect de fiecare data.

Espresso pentru toate gusturile Indiferent de gustul consumatorului, indiferent de aparatul utilizat, capsula Lavazza BLUE garanteaza o cafea ce este întotdeauna incredibil de buna, de cremoasa si aromata. Cu o larga selectie a celor mai fine arome Lavazza, pâna si cele mai capricioase gusturi vor fi satisfacute – de la cel mai bogat, cel mai intens espresso pâna la blândetea si delicatetea decofeinizatei – de la autenticul espresso italian, la excelentul cappuccino sau espresso lung

Calitate oricand si oriunde Lavazza BLUE va ofera un sistem unic de capsule pentru o mare varietate de aparate destinate oricarui tip de mediu, de business sau acasa. Espressoarele Lavazza BLUE sunt sigure, fiabile si au un design simplist corespunzator oricarui tip de client. Tehnologic avansate si usor de folosit, aparatele sunt modalitatea ideala pentru experimentarea celor mai bucuroase momente ale zilei.

Share

Postari recente

Cafea de origine vs Cafea blend

Cafeaua de origine ne oferă o experiență unică, fiecare boabă purtând în ea povestea locului…

o lună acum

Venditalia 2024: Inovație și conectare în lumea vendingului

Între 15 și 18 mai 2024, Milano a devenit epicentrul industriei de vending la nivel…

2 luni acum

Cum sa prepari un cappuccino autentic italian

Renumitul cappuccino italian este una dintre cele mai cunoscute si apreciate bauturi din lumea cafelei.…

3 luni acum

Cum alegi cafeaua in functie de prăjire

În lumea bogată și aromată a cafelei, prăjirea reprezintă un artizanat esențial care influențează în…

5 luni acum

Bazzara Panarabica – selectia de lux a cafelei

Prin amestecurile Panarabica, vă invităm să porniți într-o călătorie senzorială unică, care vă va ghida…

5 luni acum

Tradițiile cafelei de Crăciun în jurul lumii

Crăciunul - un moment al anului în care inimile se umple de bucurie, casele strălucesc…

7 luni acum
espressocafe.ro