Ce inseamna portfiltru?
Portfiltru sau portafiltru este o componenta a unui espressor manual clasic sau profesional, un dispozitiv in care se pune cafea […]
informatii utile despre cafea
Portfiltru sau portafiltru este o componenta a unui espressor manual clasic sau profesional, un dispozitiv in care se pune cafea […]
In lumea cafelei, mai ales in baruri si restaurante, se vorbeste de tamper. Acesta este un instrument cu ajutorul caruia […]
Monodozele sau padurile sunt doze ce contin cafea macinata, ambalate individual in hartie sau in foita de aluminiu. Cafeaua este […]
Capsulele de cafea sunt doze din plastic ce contin cafea macinata, dozate perfect si ambalate intr-o atmosfera protectoare pentru a […]
Scurt Istoric al cafelei Tchibo Fondată în 1949 de Max Herz, Tchibo a fost iniţial o firmă de comenzi de […]
In prezent exista o gama foarte diversificata de automate si espressoare de cafea. De cele mai multe ori, in fata […]
Arabica este cel mai popular tip de cafea reprezentand trei sferturi din cafeaua produsă în lume. Plantații Arabica pot fi găsite pe pantele […]
Care este importanta paharului in industria de vending? Paharul este indispensabil in industria de vending. Acesta ne ajuta sa beneficiem de […]
Peste o suta de ani in industria cafelei FONDATORUL Lavazza S.p.A. Group a fost fondat in Turin, in 1895 si a […]
Cafeaua espresso este o băutură concentrată preparată prin forţarea apei fierbinti sub presiune prin cafeaua măcinată fin. Timpul de curgere […]