Despre cafea

Kaldio Crema – cafea tare pentru zile pline de energie

Kaldio Crema este o cafea tare pentru zile pline de energie.

Specialistii nostri aleg cu atentie boabele si au grija ca nimic sa nu le schimbe gustul intens si profund. Numai asa putem fi siguri ca tu te vei bucura de cea mai buna cafea in fiecare zi.

Kaldio Crema este alegerea noastra actuala, dupa 16 ani experienta in automate de cafea, dupa testarea unei game multiple de cafele boabe din Italia. Kaldio Crema o folosim in mai mult de 700 de automate, iar clientii ne apreciaza zilnic aceasta cafea datorita gustului sau.

Utilizare recomandata:

Este excelenta pentru bauturile cu lapte, cum ar fi cappuccino si latte machiatto. Poate fi folosita in orice metoda de preparare a cafelei, dar recomandarea noastra este de fi utilizata in automatele de cafea vending si in espressoare office si casnice.

Caracteristici:

Principalele caracteristici ale acestei cafele sunt taria si corpolenta. Cafeaua ofera un gust profund cu usoare note de ciocolata. Indiferent de metoda de preparare folosita, Kaldio Crema prezinta o crema bogata, consistenta si de culoare aurie.

Se diferentiaza de cafelele similare prin GUST.

Iata de ce:

  • Cafeaua este un produs agricol, iar calitatea ei scade pe masura trecerii timpului de la prajire la consum. Cafeaua boabe din componenta Kaldio Crema este o cafea proaspat prajita. Imediat dupa prajire, cafeaua este ambalata si la scurt timp este folosita in automate.
  • In general, cafelele inferioare sunt prajite intens, iar cele superioare sunt prajite mai putin. O cafea prajita mai intens are un gust de ars, iar defectele ei sunt ascunse. La Kaldio Crema boabele de cafea sunt prajite mai putin fata de celelalte cafele similare. Pe o scala de la 1 la 5, gradul de prajire pentru Kaldio Crema este de 2. Astfel, cafeaua are un gust mai placut, iar calitatile ei ies in evidenta.
  • Boabele de cafea sunt de calitate, selectionate din surse sigure. Boabele sunt mari si intregi. In pungile Kaldio nu veti intalni boabe sparte si defecte ca in alte cafele similare.
  • Crema cafelei este bogata si de culoarea aurie.
  • Calitatea cafelei este constanta de la un lot la altul. Operatorii nu sunt nevoiti sa regleze rasnita la fiecare vizita, iar gustul nu este diferit de la un lot la altul.
  • Modalitatea de ambalare folosita confera calitate cafelei pe un termen indelungat. Cafeaua este ambalata intr-o atmosfera protectoare, in pungi prevazute cu valve ce permit gazului din interior sa poata iesi fara ca oxigenul sa intre si sa deterioreze boabele.

Kaldio Crema se poate procura de pe Espresso Cafe, la un pret negociabil, in functie de cantitatea achizitionata. Oferta de lansare este insotita de un cadou, constand in 2 cesti de cappuccino din portelan, la cel putin 10 kg de cafea achizitionate.
Acum este momentul sa incercati cafeaua de calitate Kaldio Crema.

Share

Postari recente

Cafea de origine vs Cafea blend

Cafeaua de origine ne oferă o experiență unică, fiecare boabă purtând în ea povestea locului…

o lună acum

Venditalia 2024: Inovație și conectare în lumea vendingului

Între 15 și 18 mai 2024, Milano a devenit epicentrul industriei de vending la nivel…

2 luni acum

Cum sa prepari un cappuccino autentic italian

Renumitul cappuccino italian este una dintre cele mai cunoscute si apreciate bauturi din lumea cafelei.…

3 luni acum

Cum alegi cafeaua in functie de prăjire

În lumea bogată și aromată a cafelei, prăjirea reprezintă un artizanat esențial care influențează în…

5 luni acum

Bazzara Panarabica – selectia de lux a cafelei

Prin amestecurile Panarabica, vă invităm să porniți într-o călătorie senzorială unică, care vă va ghida…

5 luni acum

Tradițiile cafelei de Crăciun în jurul lumii

Crăciunul - un moment al anului în care inimile se umple de bucurie, casele strălucesc…

7 luni acum
espressocafe.ro