Espresso Cafe comercializeaza si recomanda cu mare incredere gama de produse de la Satro, Germania, produse instant de calitate superioara. Sub brandul propriu SATRO QUALITY DRINKS (SQD), SATRO a dezvoltat o gamă cuprinzătoare de băuturi fierbinţi şi reci pentru sectoarele vending (automate de băuturi), horeca (hoteluri/restaurante/cafenele) şi office coffee service (cafeaua la birou) care fac mai mult decât să îndeplinească cerinţele de astăzi pentru băuturile moderne.

Competenţa SATRO bine fundamentată în rafinarea pudrei brute de cacao şi know-how-ul procesării laptelui au format baza pentru produsele noastre de înaltă calitate de-a lungul decadelor.

Datorită multor ani de experienţă privind cerinţele tehnice ale unui produs pentru aparate de distribuţie, gama largă a produselor SQD este adaptată în mod ideal la procesele din automatele de băuturi, oferind atât fluiditatea optimă pe parcursul tuturor sezoanelor, cât şi un nivel scăzut de praf şi dozări joase.

Ciocolata caldă vă aduce buna dispoziţie

O selecţie atentă a materiilor prime, o procesare delicată şi un amestec bine echilibrat din cele mai fine ingrediente furnizează baza pentru calitatea unică a specialităţilor de băuturi de ciocolată SATRO SQD.

Mai mult de 40 de ani de competenţă în producţia de băuturi pe bază de cacao reprezintă o varietate largă de băuturi fierbinţi instant de înaltă calitate, cu un conţinut de cacao de 10 – 57% pentru automate.

Ceaiul luminează spiritul şi armonizează mintea

Ceai de luat la drum – noua tendinţă a ceaiului. Cererea este explozivă, în special în birouri. Consumatorului modern îi place de asemenea să încerce noile arome bazate pe ultimele tendinţe.

SATRO a dezvoltat ceaiurile pentru automatele de băuturi bazate pe ceaiurile solubile de ce mai bună calitate. Un gust deosebit şi o solubilitate optimă fac din ceaiurile SQD un campion al vânzărilor la automatelor de băuturi.

Aroma de lapte proaspăt pentru automatele de băuturi

Garanţia succesului în utilizarea automatelor de vânzare a băuturilor fierbinţi sunt nivelurile scăzute de praf, cea mai bună fluiditate în toate anotimpurile, funcţionalitatea de calitate superioară şi excelenţă în simplitatea utilizării. SATRO a introdus toată competenţa sa din aplicaţiile cu lactate în dezvoltarea produselor din gama SQD Milk Line.

100% răsfăţ de cafea cu produsele lactate SATRO – deoarece modul în care se percepe gustul nu este determinat doar de bobul de cafea. Există o armonie între cafea şi creamer sau topping care dă consumatorului o deosebită senzaţie a gustului.

Aceste produse le puteti achizitiona in magazinul Espresso Cafe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *