Cafeaua din Panama este in general crescuta in ferme mici, aflate la altitudini mari (pornind de la 1400m), cu sol bogat vulcanic si un echilibru perfect intre umiditate si soare intr-un climat tropical. In aceste ferme, cafeaua este procesata, culeasa si spalata manual.
Boquete este o vale mica intr-o cotitura a Cordilierilor Centrali, in vecinatatea impunatorului vulcan Baru. Aici, familia Peterson au intretinut ferma Hacienda Esmeralda inca din 1967, cultivand cafea si crescand animale.
Boquete este o zona foarte speciala, unde fermierii care se ocupa de cultivarea cafelei impartasesc respect reciproc, camaraderie si solidaritate profesionala.
Cafea boabe Single Origin, din Panama, 100% arabica de calitate superioara. Panama este o cafea complexa, care ofera o plaja de extratie larga, intinsa intre aciditate stridenta de vin fructat si confortul unei ciocolate calde, foarte aromata.
Corpul cremos completeaza echilibrul dat de dulceata specifica procesarii naturale.
Caracteristicile principale ale acestei cafele sunt:
– Aciditate citrica fina
– Corp fin
– Note florale puternice
– Tipul de procesare: natural
Doriti sa testati cafeaua de origine din Panama? O puteti procupa de pe Espresso Cafe la adresa: Panama cafea de origine
Cafeaua este o băutură versatilă care poate să ofere experiențe gustative unice, în funcție de…
Cafeaua este potrivită pentru începutul unei zile, dar această băutură aromată este savurată nu doar…
Cate mg de cofeina contine o cafea? Este o intrebare pe care ne-o punem cu…
Cafeaua este cea mai populara bautura dupa apa. Milioane de oameni din intreaga lumea isi…
Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare din an, un timp unic pentru fiecare din noi,…
Cafeaua este cea mai consumată băutură din lume, după apă, și un simbol al relaxării…