cafea bazzara

Prin amestecurile Panarabica, vă invităm să porniți într-o călătorie senzorială unică, care vă va ghida în descoperirea unor noi orizonturi ale gustului, în timp ce explorați ținuturi îndepărtate și bogate în cultură. Fiecare etapă a acestei aventuri extraordinare va dezvălui arome și arome excepționale.

Cele trei amestecuri sunt compuse exclusiv din origini Arabica extrem de rafinate, împletindu-se ca un itinerar cartografic care va traversa mai întâi teritoriile Americii de la nord la sud, apoi vă va conduce, pas cu pas, către inima leagănului umanității și, în cele din urmă, către descoperirea vechilor tradiții asiatice.

Un triumf al echilibrului și contrastelor, o experiență care cuprinde bogăția a trei continente.

Bazzara Panamerica

De la Nord la Sud în America, unsprezece varietăți de arabica urmează un traseu care te va ghida în descoperirea aromelor și gusturilor capabile să dezvăluie cea mai autentică expresie a continentului.

cafea bazzara panamericana

Parcurge căile vechii rute Panamericane redescoperind pasiunea și aromele care o colorează. Mirosurile de fructe exotice și pulpa de cacao se contopesc cu notele de patiserie, oferind un gust dulce și echilibrat unui amestec unic în lume.

Panamerica este un mix de unsprezece cele mai apreciate cafele arabica din acest continent: Mexic Washed Altura, Guatemala Washed SHB, El-Salvador Washed SHG, Honduras Washed SHG, Nicaragua Matagalpa, Costa Rica Washed SHB, Panama Geisha, Columbia Supremo, Ecuador Washed, Peru Washed, Brazil Yellow Bourbon.

Bazzara Panafricana

Acest amestec 100% Arabica vă conduce să explorați și să redescoperiți toate aromele și nuanțele continentului african, combinate într-o cafea cu o natură sălbatică și un gust deosebit.

cafea boabe bazzara panafricana

Treziti alianța dintre om și natură: notele vioaie de citrice și vin se ivesc din aromele minerale ale pământurilor calde africane. Redescoperiți toate culorile leagănului umanității în gustul inconfundabil al unui amestec care se evidențiază prin unicitatea sa.

Contine cele mai bune cafele arabica din Africa:

Ethiopia Selection, Kenya AA, Uganda Natural DR, Congo Washed, Rwanda Washed, Burundi Washed, Tanzania AA, Malawi Washed, Zimbabwe AA

Bazzara Panasiatica

Căutarea esenței unui continent în unicitatea unui amestec 100% Arabica.

Călătoriți în Asia de-a lungul vechii rute a mirodeniilor și gustați bogăția și aromele tradiției orientale.

Cele o mie de fețe ale continentului asiatic se contopesc într-un gust unic și echilibrat. Într-un corp siropos, aromele îndrăznețe ale vârfurilor din Nepal se întâlnesc cu fructele pădurilor luxuriante indoneziene și gustul îmbrățișător și piperat care amintește de mirodeniile piețelor indiene.

bazara panasiatica

Contine cele mai bune cafele arabica din Asia:

China Washed, India Plantation, Nepal Everest, Myanmar Finest, Indonesia Wet Hulled, Papua New Guinea.

Povestea cafelei Bazzara

Călătoria noastră începe în 1966, când Dionisio Bazzara a decis să preia o firmă de prăjire istorică din Trieste, pornind astfel într-o aventură extraordinară în lumea cafelei. Ceea ce a început ca un vis de familie s-a dezvoltat pe parcursul a trei generații, obținând un loc deosebit atât în Italia, cât și pe scena internațională.

cafea bazzara

Am devenit un punct de referință în arta cafelei artizanale, iar angajamentul nostru de a crea amestecuri de cea mai înaltă calitate a devenit semnătura noastră distinctivă. De fapt, astăzi suntem mândri să vă anunțăm că Bazzara a fost menționată de câteva reviste internaționale de prestigiu, precum National Geographic, și a fost recunoscută ca una dintre cele 100 de excelențe ale alimentației italiene de către prestigioasa revistă Forbes Italia.

ceasca bazzara

Ne mândrim cu o prezență comercială în zeci și zeci de țări, unde selecțiile noastre, ale celor mai bune soiuri de cafea Arabica și Robusta, sintetizează esența autentică a espresso-ului Made in Italy. Prăjirea noastră se bazeaza pe un proces lent care permite boabelor de cafea să treacă prin schimbările chimice necesare într-un mod precis, eliberând astfel cele mai rafinate și prețioase arome.


Invităm cu căldură toți iubitorii de cafea să descopere lumea uimitoare a cafelei Bazzara direct pe magazinul online Espresso Cafe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *