Automatele de cafea fac deja parte din viata noastra. Le intalnim oriunde, in spatii publice, in institutii, magazine. Acum e mai usor ca oricand sa iti poti procura cafea. Daca esti operator de automate de cafea, acest articol este pentru tine. Vrem sa iti oferim cateva sfaturi ca afacerea ta sa fie una sigura si eficienta.
Pozitionarea automatelor de cafea
Sfatul nostru este sa le pozitionati in interior, in magazine sau institutii, ferite de umezeala si temperaturi ridicate. Veti rezolva doua probleme, aceea a sigurantei si igienei produselor si cea a vandalismului.

Siguranta si calitatea produselor oferite

Toate problemele sunt evitate daca automatele sunt mentinute curate si igienizate la fiecare vizita in teren. Daca este posibil acest lucru, nu uita sa speli de fiecare data mixerele de solubile, tavitele de scurgere, grupul de cafea. Reziduurile lichide si solide trebuie aruncate intotdeauna, iar aspectul exterior al automatului trebuie sa fie impecabil. Asigura-te ca aparatul functioneaza corect inainte sa pleci. Fa o cafea, vezi daca produsul arata ok, iar gustul este bun. Observa daca cititorul de bancnote si jetoniera functioneaza corect.

Daca cititorul tau nu are impachetator, ai mare grija unde se duc bancnotele. Acestea sub nicio forma nu au voie sa ajunga prin automat.

Daca nu ai consum mare pe anumite produse, nu umple inutil vasele automatului. Cafeaua se oxideaza in contact cu aerul, iar alte produse se pot intari. Niciodata nu folosi produse al caror termen de valabilitate este incert.

Foloseste produse de calitate si nu-ti fie teama sa ridici pretul produselor, deoarece oamenii au inceput sa asocieze calitatea cafelei, cu pretul  practicat. Un pret mic inseamna un produs slab.

Etichetarea si aspectul automatului

Pe automatul de cafea trebuie afisate informatii necesare pentru consumatori cum ar fi: pretul produselor, bancnotele si monedele acceptate, specificat daca automatul da sau nu rest, retetele si ingredientele produselor, avertizarea de produse fierbinti si informatiile de contact ale firmei operatoare.

Etichetele produselor trebuie sa ofere informatii mai clare despre produs. Astfel, la ciocolata, avand in vedere legislatia in domeniu, care spune ca un produs nu se poate numi ciocolata calda daca nu are in componenta minim 25% cacao, se va evita formularea “ciocolata calda” la automat. Puteti spune “Bautura cu aroma de ciocolata”.

Automatul tau este personalizat? Sau arata ca orice alt automat? Fa-ti un brand si identifica-te pe piata. Vei fi memorabil si te vei diferentia de concurenta. Oamenii vor retine numele tau si il vor asocia si aminti ori de cate ori iti vor gasi un automat.

Speram ca aceste sfaturi te vor ajuta si vor securiza afacerea ta. Cafea boabe si alte produse vending, sigure si potrivite pentru afacerea ta gasesti accesand site-ul nostru Espresso Cafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *