Cafea de specialitate vs cafea de origine

5 ani acum

Cu siguranta putem face mai multe clasificari ale cafelei, dar, in principiu, putem vorbi de 3 mari categorii: cafea comerciala,…

Cum sa prepari un espresso fara espressor

5 ani acum

Probabil, la prima vedere, sa prepari un espresso fara un espressor pare o fantezie. In realitate insa, tocmai s-a inventat…

Cand devine cafeaua nociva?

5 ani acum

Cafeaua este cea mai populara bautura dupa apa. In fiecare zi milioane de oameni consuma aceasta bautura in primul rand…

Cum sa ai un espressor in stare perfecta de functionare, fara probleme cu calcarul

5 ani acum

Majoritatea problemelor espressoarelor si automatelor de cafea sunt cauzate de depunerile de calcar din instalatia de apa (boiler, electrovalve, furtunuri,…

Cafea de origine din Panama

6 ani acum

Cafeaua din Panama este in general crescuta in ferme mici, aflate la altitudini mari (pornind de la 1400m), cu sol…

Etiopia Sidamo 100% arabica – cafea de origine

6 ani acum

Etiopia este tara in care a fost descoperita cafeaua. Conform legendei, in secolul 9, Kaldi, un cioban etiopian si-a gasit…

Cum a fost la Vending Expo 2019?

6 ani acum

Vending Expo, editia 2019 s-a desfasurat in Bucuresti, la Romexpo, in perioada 28-30 mai 2019. Expozitia a reunit cei mai…

Top 5 cafele pentru acasa. Tendinte in consumul de cafea

6 ani acum

Cand ne gandim la cafea pentru acasa, primul lucru care ne vine in minte este cafea la ibric. Acest obicei…

Automate de cafea sigure!

6 ani acum

Automatele de cafea fac deja parte din viata noastra. Le intalnim oriunde, in spatii publice, in institutii, magazine. Acum e…

Kaldio Crema – cafea tare pentru zile pline de energie

6 ani acum

Kaldio Crema este o cafea tare pentru zile pline de energie. Specialistii nostri aleg cu atentie boabele si au grija…

espressocafe.ro