Capsulele de cafea sunt doze din plastic ce contin cafea macinata, dozate perfect si ambalate intr-o atmosfera protectoare pentru a pastra timp indelungat prospetimea si savoarea. Avantajele folosirii acestora sunt reducerea timpului si simplificarea procesului de pregatire a unui espresso.
Capsulele de cafea sunt din ce in ce mai raspandite si intr-o varietate din ce in ce mai mare. Continutul de cafea macinata dintr-o capsula de cafea poate varia de la 5 gr (Nespresso) pana la 9 gr (Lavazza Blue Crema Dolce). Fiecare producator isi personalizeaza tipul de capsula folosit astfel ca aceste doze de cafea nu se potrivesc de la un sistem la altul.

Cele mai populare sisteme de capsule sunt: FAP sau Espresso Point (dezvoltat de Lavazza), Lavazza Blue, Nespresso, Caffitaly, Lavazza a Modo Mio, Nescafe Dolce Gusto, Tassimo si altele. In prezent se comercializeaza o gama variata de capsule compatibile cu aceste sisteme de la producatori precum Covim, Vandino, Baristo si Filicori.

Mai multe detalii despre cum arata, ce dimensiuni au si aparatele ce folosesc capsule puteti citi aici: Ghid de cumparare capsule cafea.

EspressoCafe.ro comercializeaza capsule de cafea din sistemele amintite mai sus. Acestea pot fi gasite aici: Capsule Cafea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *