Cafeaua reprezinta sursa de buna dispozitie si energie in fiecare dimineata pentru foarte multi oameni. Dincolo de beneficiile consumului de cafea, fiecare ceasca savurata reprezinta o placere si o rutina pentru iubitori.

Studiile din domeniu asociaza cafeaua cu beneficiile asupra sanatatii. Un raport al Harvard Medical School arata ca aceasta bautura scade riscul de moarte timpurie.

Va prezentam in continuare top 5 beneficii ale consumului de cafea:

  • Ajuta in arderea grasimilor

Cofeina stimuleaza metabolismul cu pana la 11% si creste potentialul de ardere a grasimilor

  • Creste performanta fizica

Consumul de cafea determina o crestere a adrenalinei, ceea ce poate duce la o crestere a performantei fizice cu aproximativ 11-12%

  • Ajuta activitatea cerebrala

Cafeaua imbunatateste diferite functii ale creierului, inclusiv starea de spirit, nivelurile de energie, timpul de reactie, memoria si functionarea cognitiva generala

  • Contine antioxidanti

Acesti antioxidanti pot ajuta la combaterea radicalilor liberi din organism, ceea ce va imbunatateste starea de sanatate.

  • Contine substante nutritive

Cafeaua contine substante nutritive precum riboflavina, potasiu, magneziu si multe altele

Esti iubitor de cafea? Pe Espresso Cafe gasesti o gama variata de cafea sub diverse forme: boabe, macinata, capsule, monodoze sau solubila. Tu iti alegi sortimentul iar noi iti livram rapid prin curier.

cafea beneficii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *