Cafeaua din Panama este in general crescuta in ferme mici, aflate la altitudini mari (pornind de la 1400m), cu sol bogat vulcanic si un echilibru perfect intre umiditate si soare intr-un climat tropical. In aceste ferme, cafeaua este procesata, culeasa si spalata manual.

Boquete este o vale mica intr-o cotitura a Cordilierilor Centrali, in vecinatatea impunatorului vulcan Baru. Aici, familia Peterson au intretinut ferma Hacienda Esmeralda inca din 1967, cultivand cafea si crescand animale.

Boquete este o zona foarte speciala, unde fermierii care se ocupa de cultivarea cafelei impartasesc respect reciproc, camaraderie si solidaritate profesionala.

Cafea boabe Single Origin, din Panama, 100% arabica de calitate superioara. Panama este o cafea complexa, care ofera o plaja de extratie larga, intinsa intre aciditate stridenta de vin fructat si confortul unei ciocolate calde, foarte aromata.

Corpul cremos completeaza echilibrul dat de dulceata specifica procesarii naturale.

Caracteristicile principale ale acestei cafele sunt:
– Aciditate citrica fina
– Corp fin
– Note florale puternice
– Tipul de procesare: natural

Doriti sa testati cafeaua de origine din Panama? O puteti procupa de pe Espresso Cafe la adresa: Panama cafea de origine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *