Categorii: Despre cafea

5 idei de cadouri de Craciun

Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare din an, un timp unic pentru fiecare din noi, o perioada calduroasa de petrecut cu familia si prietenii nostri.

Este sarbatoarea speciala a nasterii Domnului in care farmecul, traditiile si magia se impletesc intr-o armonie completa. Decembrie este luna cadourilor, a pregatirilor pentru masa speciala in familie, a asteptarii lui Mos Craciun, luminite, brazi impodobiti si multe altele.

Pentru ca este o sarbatoare in familie intr-un anotimp friguros, cafeaua este una dintre cele mai frumoase idei de cadou. Este timpul potrivit pentru o cafea calda, revigoranta, care iti rasfata simturile cu aroma sa.

In acest an ne-am gandit sa iti aducem in prim plan 5 idei potrivite pentru cadouri de Craciun pentru cei dragi, in materie de cafea:

  1. Pachet special Costa Coffee
    Pachetul contine 2 bucati cafea macinata 200 grame Costa Signature Blend Medium Roast si o cana personalizata Costa Coffee cadou

2. Oferta la ceaiurile Demmers Quick-T Bio
La 5 cutii de ceai Demmers la plic achizitionate (16 variante disponibile) primesti cadou o super draguta ceasca din portelan, de 410 ml, cu capac si farfurie.

3. Cafea macinata Carraro 100% arabica de origine
Disponibila in 4 sortimente diferite: Ethiopia Yrga Cheffe, Honduras La Flor SHG, Rwanda Fully Washed si Brasile Cereja Madura.
Pachetele de cafea macinata sunt intr-un ambalaj premium, numai bune pentru cadouri.

4. Cafea de origine 100% arabica Espresso Cafe la 250 grame
Puteti alege din 4 sortimente diferite: Etiopia, Columbia, Brazilia si Costa Rica. Cafeaua de origine este potrivita in cazul in care vrei sa surprinzi placut un iubitor de cafea.
Fiecare cafea are particularitati si arome distincte in functie de zona in care este cultivata si procesata. Iti place o cafea cu note usor citrice, florale sau de ciocolata? Aceste cafele sunt recomandarile noastre pentru orice metoda de preparare dar mai ales pentru ibric.

5. Cafeaua boabe Costa Coffee la 1 kg sau 500 grame se livreaza impreuna cu tavita din lemn sau pahar de sticla pentru specialitati. Alegeti sortimentul si cadoul pe care ti-l doresti.

Speram ca aceste idei te vor ajuta in alegerea cadoului memorabil pentru cei dragi in perioada cea mai frumoasa din an. Hai pe Espresso Cafe si alege din timp deoarece la curier este o perioada aglomerata.

Share

Postari recente

Cafea de origine vs Cafea blend

Cafeaua de origine ne oferă o experiență unică, fiecare boabă purtând în ea povestea locului…

o lună acum

Venditalia 2024: Inovație și conectare în lumea vendingului

Între 15 și 18 mai 2024, Milano a devenit epicentrul industriei de vending la nivel…

2 luni acum

Cum sa prepari un cappuccino autentic italian

Renumitul cappuccino italian este una dintre cele mai cunoscute si apreciate bauturi din lumea cafelei.…

3 luni acum

Cum alegi cafeaua in functie de prăjire

În lumea bogată și aromată a cafelei, prăjirea reprezintă un artizanat esențial care influențează în…

5 luni acum

Bazzara Panarabica – selectia de lux a cafelei

Prin amestecurile Panarabica, vă invităm să porniți într-o călătorie senzorială unică, care vă va ghida…

5 luni acum

Tradițiile cafelei de Crăciun în jurul lumii

Crăciunul - un moment al anului în care inimile se umple de bucurie, casele strălucesc…

7 luni acum
espressocafe.ro